Bezoekafspraken maken
Accountmanagers moeten zoveel mogelijk bij de klant aan tafel zitten, maar hoe komen ze daar? Door de (koude) acquisitie uit te besteden aan telemarketeers!


Advertentieverkoop
Een magazine uitgeven is hartstikke leuk, maar wat als alle aandacht uitgaat naar de opmaak en de redactie? Dan is het uitbesteden van de advertentie-verkoop een optie!


Telemarketing
Een goede mailing of enquête sturen kan heel efficiënt zijn, maar hoe verzamel je de juiste gegevens? Door telemarketeers te laten bellen wat de juiste gegevens zijn.


Sponsoring
Benaderen van relaties en potentiële betrokken bedrijven voor sponsoring om zo iets extra's te kunnen doen, aanschaffen, uitbrengen, etc.? Het kost vrijwilligers vaak heel veel tijd en er is geen overzicht wie wat doet en wie welk bedrijf benadert. Dit kan ook uitbesteed worden!


CRM-systeem optimaliseren/ standaardformulieren opmaken/ ordenen gegevens
Overal contactgegevens in verschillende mappen, systemen, in de mail, op een bepaalde schijf? Onoverzichtelijk!

Zet alles duidelijk en overzichtelijk in een CRM-systeem, wat veel tijd bespaart aan het zoeken naar de juiste gegevens!
Laat alles bij elkaar en in het juiste systeem zetten.
Werken met verschillende formulieren of elke keer alles weer overtypen?
Maak het overzichtelijk met standaardformulieren!


Social Media/ websites / ontwerp

Bij het ontwerp van een flyer of een website met enkel wat informatie en foto's kan ik helpen. Op zoek naar een bedrijf dat uitgebreide ontwerpen, designs, complete huisstijlen en webshops maakt? Dan verwijs ik graag door naar één van de verschillende bedrijven uit mijn netwerk!